Accident, explozie, răniţi între Curtici şi Sântana

Data publicare: Duminica, 07 Octombrie, 2018 Total: 4081 accesari

Accident, explozie, răniţi între Curtici şi Sântana

Duminică, în jurul orei 14:30, pe şoseaua ce leagă Curticiul de Sântana a avut loc un accident între un tractor şi un autoturism. În urma impactului cele două vehicule au luat foc.

 

Totul s-a întâmplat când şoferul autoturismului Volkswagen care se deplasa pe direcția Sântana spre Curtici a intrat în depăşirea tractorului care avea ataşată şi o remorcă. În timpul depăşirii se pare că tractorul ar fi intrat în faţa autoturismului acesta izbind în plin rezervorul tractorului. În urma impactului cele două autoturisme au luat foc şi din nefericire, au ars integral.

 

Trei persoane au avut  nevoie de îngrijiri medicale  (doi adulți și un copil) care au fost preluați de echipaje ale SMURD Curtici, SAJ Sântana.



 

Pompierii de la Sântana au intervenit pentru stingerea incendiului, iar în sprijinul pompierilor din Sântana a fost solicitat și un echipaj ASAS (Autospecială cu Apă şi Spumă), cu cinci subofiteri din cadrul Detașamentului de pompieri ISU Arad, precum şi   Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Curtici.


Foto: Facebook