Accident grav în Zimandul Nou! 5 persoane au ajuns la spital!

Data publicare: Duminica, 07 Octombrie, 2018 Total: 3281 accesari

Accident grav în Zimandul Nou! 5 persoane au ajuns la spital!

Două atutoturisme au fost implicate sâmbătă, pe Drumul Naţional 79, într-un grav accident rutier în Zimandul Nou, din judeţul Arad.

 

Accidentul a avut loc în jurul orei 18:15, fiind implicate două autoturisme, un Reunault şi o Dacia Logan.

În cele două autoturisme se aflau 6 persoane.

Accidentul s-a produs în momentul în care şoferul autoturismului Reunault, a intrat în depăşire, iar la revenirea pe sensul de mers, ar fi pierdut controlul volanului intrând o coliziune cu Loganul, care circula regulamentar.

 

În urma accidentul, o femeie a rămas încarcerată. La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe şi echipe SMURD, precum şi şi autospecială pentru descarcerare. Victima încarcerată a fost extrasă de echipele de descarcerare dintre fierele contorsionate ale autoturismului şi transportată la Spital.

Ulterior, după examinarea celorlante persoane care se aflau în autoturisme, 4 persoane, 3 femei şi 1 barbat, au fost şi ele transportate la spital  de către Smurd Tim Arad, Smurd Curtici şi 2 echipaje SAJ Arad.

 

Femeia care a rămas în urma accidentului încarcerată. În vârstă de 40 de ani, este mai grav rănită, prezintând un traumatism cranio-cerebral, însă este totuşi stabilă din punct de vedere hemodinamic.

 

 

Foto: ISU Arad