Unicul maestru fără o mână, a înființat în Arad, singurul templu de Arte Marțiale Chinezești din România

Data publicare: Miercuri, 03 Octombrie, 2018 Total: 6203 accesari

Unicul maestru fără o mână, a înființat în Arad, singurul templu de Arte Marțiale Chinezești din România

Sâmbătă, 29 septembrie, în comuna Vladimirescu din Județul Arad, a avut loc inaugurarea singurului templu de Arte Marțiale Chinezesti din România. Protagonistul acestui eveniment a fost renumitul maestru unic în Europa și în lume, în stilul celubrului Bruce Le, maestrul fără o mână, Macsim Valentin.

 

Asociația WING TSUN KOMBAT ROMÂNIA, cu sediul în Arad, reprezentată de președintele Macsim Valentin, în colaborare cu Ovidiu Beleiu, creatorul templului WING TSUN KUNG FU, au pus bazele pentru viitor a artelor martiale chinezesti în acest stil în județul Arad. La acest evenimen au participat aproximativ 50 de practicanti din orașele ARAD și PECICA, precum și comuna VLADIMIRESCU.


 

La eveniment au participat și reprezentanți ai autorităților locale, printre care vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea și ofiteri de politie.

 

În deschidere au avut loc demostrații de arte martiale, renumitul maestru fără o mână, fost antrenor al trupelor de mascați ai Poliției Române a prezentat tehnici si dezarmări împotriva agresorilor. Tot în deschidere, elevii maestrului Macsim Valentin au prezentat demostratii de arte martiale.


 

Odată cu acest eveniment, Aradul a devenit capitala Artelor Martiale Chinezesti, grație implicării celor doi oameni implicați total în acest eveniment, maestrului Macsim Valentin și Ovidiu Beleiu.

 

 

Toti cei care doresc să facă antrenamente cu maestrul Macsim pot să se înscrie și lua legătura la numărul de telefon: 0745433921.