Educație rutieră în Grădinița P.P. Bambi, susținută de comisarul Meszar Răzvan

Data publicare: Luni, 01 Octombrie, 2018 Total: 1750 accesari

Educație rutieră în Grădinița P.P. Bambi, susținută de comisarul Meszar Răzvan

Luni dimineața, comisarul Meszar Răzvan, însoțit de Agent șef adj. Mateaș Cristina și Agent pr. Meșteșan Andrei din cadrul Biroului Rutier Arad au fost prezenți la o grădiniță din Arad, unde au susținut o activitate de educație rutieră.

Comisarul Meszar Răzvan le-a amintit copiilor din Grădinița P.P. Bambi, mai multe reguli de circulație și le-a explicat celor mici cât de important este ca ei să le respecte. Activitatea a fost prima din acest an școlar, prevăzută în proiectul de parteneriat dintre cele două instituții.

 

La final, cei trei polițiști le-au împărțit copiilor reviste educative, cu tematică rutieră "Pepe, copiii și regulile de circulație".

Preșcolarii au fost extrem de încântați de revistele primite și au înțeles că polițiștii sunt "prietenii copiilor".


"Ne bucurăm că in Arad, activitățile de educație rutieră le susținem cu ajutorul polițiștilor de la Rutieră, care, în fiecare an se implică foarte mult în diverse activități și copiii noștri cunosc foarte bine regulile de circulație, datorită lor. Mulțumim domnului comisar Meszar Răzvan, cu care, în acest an se împlinesc 9 ani de zile de când colaborăm și realizăm proiecte de parteneriate între grădinița noastră și Biroul Rutier" a precizat directorul unității , prof. Istrate Corina.


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/iOEBPYP_tgQ" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>