FC Balotești a defilat pe Motorul. UTA - F.C. Baloteşti: 0-2

Data publicare: Duminica, 30 Septembrie, 2018 Total: 5027 accesari

FC Balotești a defilat pe Motorul. UTA - F.C. Baloteşti: 0-2

Formații oficiale:

UTA: Orlic – Manea, Benga, El Hasni, Suslak – Enescu, Oprea – Costin, Matei, Stahl – C. Rus. 
Rezerve: Bodea – Cubleșan, D. Popa, Al. Pop, Petra, R. Iuga, A. Iuga. Antrenor:Ionuț Popa

Balotești: Fulga – C. Mihai, Flămânzeanu, Marciuc, N. Filip – V. Mihai, M. Neagu, Predescu, M. Ghiţă – Gojnea, Al. Stoica. 
Rezerve: Iordan – Paraschiv, O. Marin , R. Mihai, Clătinici, V. Niculae. Antrenor: Florin Nofitovici

Arbitri: Alina Peșu (Craiova) – Iulian Szekely (Cluj), Ramona Udrea (Târgu Jiu). Rezervă: Mihai Domșa (Aiud)

Observatori FRF: Cornel Corocan și Antonie Burtea (ambii din Reșița)



 

UTA i-a întâlnit sâmbătă după amiaza, de la ora 17:00, pe arena “Motorul”, pe ilfovenii de la F.C. Baloteşti în cadreul etapei a 9-a a ligii secunde la fotbal.

 

Dacă ”Bătrâna Doamnă” e obosită, după ce la mijlocul săptămânii a jucat în Cupă, CS Baloteşti n-a mai avut meci în competiţia KO, fiindcă deja a fost eliminaţă şi vine după un succes pe teren propriu în etapa a 8-a, primul din acest sezon, 2-0 cu ACS Poli.

Ionuţ Popa şi-ar fi dorit să joace duminică, însă ilfovenii au refuzat, tocmai pentru a profita de faptul că arădenii au avut meci în Cupă şi nu s-au putut ocupa prea mult de acest duel, în timp ce ei nu au jucat şi sunt mai odihniţi şi pregătiţi. 

 

UTA Arad a pierdut pe teren propriu cu CS Baloteşti, scor 0-2, după golurile înscrise de Gojnea (min. 56) şi Mihai (min. 62). După 9 etape jucate în Liga a 2-a, UTA se clasează pe locul 9, iar Baloteşti pe 16.




 

Mă așteptam la un joc greu, le-am și spus colegilor mei că va fi greu să ducem jocul astăzi. Dacă nu marcam în prima repriză, știam că vom cădea fizic și asta s-a și întâmplat. Joi, după meciul cu Iași am avut o discuție cu jucătorii și se aflau într-o stare de oboseală din care noi, antrenorii, am încercat să îi scoatem din ea și să-i aducem la un nivel mai bun din punct de vedere psihologic, mental, iată că nu am reușit. Echipa a pierdut pe acest criteriu, nu pe criteriul fizic. Îmi pare rău că la meciul cu Iași nu am putut să folosesc mai mulți jucători care nu au evoluat, dar nu puteam veni în fața suporterilor cu o echipă alcătuită din rezerve sau juniori. Pentru că dacă făceam acest lucru astăzi sigur câștigam”, a fost declarat Ionuț Popa după eşecul cu Baloteşti.


 

„Nu le-am spus jucătorilor nimic pentru că toată lumea este vinovată. Ei au vrut, dar nu au putut. Nu au gândit, au ales cele mai proaste soluții, n-au câștigat nici un duel unu la unu. Și nici n-am știut să profităm de vânt în prima repriză. Ei au bătut totul spre poartă, iar la noi, chiar și jucătorii cu experiență, au bătut totul în exterior când aveam vântul de partea noastră. Ei au avut un penalty clar și mai multe ocazii, dar asta e situația. Îmi pare rău că s-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu credeam că echipa va fi atât de la pământ. Un meci cu o echipă de Liga I te stoarce efectiv, iar noi am jucat și prelungiri. Nu vreau să fie o scuză asta. doar că eu știu ce înseamnă să nu gândești un joc și atunci capotezi și fizic. Băieții, nu au nicio vină băieții, încercăm să mergem mai departe. Este greu, este jenant pentru noi să vină o echipă ca Baloteștiul și să defileze aici, e ca și cum ți-ai băga un cuțit în inimă. Meritul lor este că au reușit să profite de această stare a noastră, am încercat să jucăm duminică dar ei nu au vrut” a mai adăugat Popa.