Compania de Transport Public a modificat Programul de transport judeţean de persoane

Data publicare: Vineri, 28 Septembrie, 2018 Total: 1812 accesari

Compania de Transport Public a modificat Programul de transport judeţean de persoane

În urma solicitărilor cetățenilor, Compania de Transport Public, prin votul consilierilor județeni, a modificat Programul de transport judeţean de persoane, pentru a optimiza serviciile oferite.

Astfel, traseul Şepreuş – Chişineu Criş - Arad s-a suplimentat cu o cursă, pe perioada cursurilor școlare. Inițial, era o singură cursă, de luni până vineri, iar acum a fost introdusă cea de a doua cursă, cu plecare din Şepreuş la ora 7.00 și retur din Arad la ora 13.20.

Pe traseul de autobuz Peregul Mare-Pecica s-a suplimentat numărul de stații în satul Peregul Mic. Orarul autobuzelor de pe traseul Ineu s-a modificat, acum fiind 14.20 plecarea din Ineu (inițial 14.30), respectiv 14.45 din Moroda (inițial 14.55). De asemenea, s-au redus timpii de deplasare pe traseul Dorobanți-Arad, de la 57 minute la 40.

„Răspundem astfel doleanțelor cetățenilor, atât în ceea ce privește numărul de curse, cât și ora de plecare. Foarte importantă a fost suplimentarea cu o cursă a traseului Arad-Chișineu Criș-Șepreuș, datorită fluxului mare de elevi. Dorim să asigurăm cetățenilor un transport civilizat și, mai ales, sigur”, a declarat Claudiu Godja, directorul Companiei de Transport Public Arad.