Reprezentanți ai mass-media din Republica Moldova au vizitat Aradul

Data publicare: Joi, 27 Septembrie, 2018 Total: 994 accesari

Reprezentanți ai mass-media din Republica Moldova au vizitat Aradul

În 27 septembrie 2018, primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a primit o delegație compusă din 12 reprezentanți ai mass-media din Chișinău, Republica Moldova.



Cu această ocazie, edilul a prezentat coordonatele majore de dezvoltare a municipiului Arad, reliefând proiectele-cheie în domeniul infrastructurii, al educației etc. Ulterior, primarul Gheorghe Falcă a răspuns întrebărilor  din partea ziariștilor din republica Moldova, care au atins teme vizând modalitățile de dezvoltare a orașului, situația aeroportului și perspectivele în acest sens, turismul arădean etc.



“Orașul nostru are un turism de business bine dezvoltat, ca de altfel și un turism de tranzit, determinat de localizarea geografică a Aradului, pe traseul care leagă capitala de Occident. De asemenea, trebuie să semnalăm și un turism religios care prinde contur tot mai pronunțat. În acest sens, comunitatea evreiască puternică pe care Aradul a avut-o cu mult timp în urmă joacă un rol important, descendenții evreilor arădeni revenind în orașul strămoșilor lor.”, a precizat primarul Gheorghe Falcă.