Poli Iaşi a trecut la penalty-uri de UTA și s-a calificat în optimile Cupei României

Data publicare: Joi, 27 Septembrie, 2018 Total: 3459 accesari

Poli Iaşi a trecut la penalty-uri de UTA și s-a calificat în optimile Cupei României

CSM Politehnica Iaşi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 8-6 în urma loviturilor de departajare, echipa UTA Arad.

 

Formații:

UTA: Bodea – Costin, Manea, El Hasni, Copaci – Oprea, Enescu – Petra, Matei, Vădrariu – Rus. Pe bancă: Orlic – R. Iuga, A. Iuga, D. Popa, Cubleșan, Suslak, Pop. Antrenor: Ionuț Popa

Iași: Cobrea – Gallego, Mihăescu, Cioinac, Pârvulescu – Rus, Mimoun – Zaharia, Mendes, P. Petre – Bekui. Pe bancă: Târnovanu – Chelaru, Dwubeng, Enoh, Ndongala, Danale, I. Roșu. Antrenor: Flavius Stoican

Arbitri: Robert Dumitru (Sfântu Gheorghe) – Stelian Slabu (Brașov), Raul Ghiciulescu (Lugoj). Rezervă: Marius Chiorean (Cluj).

Observatori FRF: Cornel Sorescu (Pitești), Petru Boroș (Oradea)

La finalul prelungirilor, scorul era 3-3, golurile, două din penalti, fiind marcate de Rus ‘5, Matei ’68 şi Popa ‘113 (penalti) pentru UTA, respectiv Bekui ‘45+2, De Vega ’82 şi Enoh ’98 (penalti).

La loviturile de departajare, pentru Poli Iaşi au marcat Cioinac, Enoh, Rus, Zaharia şi Gallego. Pentru UTA au marcat Manea, Cubleşan şi Popa, iar Pop a ratat.

 

Ionuț Popa: „Ne-am ridicat la nivelul Iașiului, a câștigat echipa mai norocoasă”

„A fost un meci frumos, cu multe goluri, spre deliciul spectatorilor care au susținut echipa extraordinar. Jucătorii au jucat destul de bine, la 1-0 mai puteam înscrie o dată sau de două ori și puteam decide jocul încă din prima repriză. Iașiul are jucători de calitate, s-a văzut valoarea lor, dar și noi ne-am ridicat pe alocuri la nivelul lor. Am dominat ultima parte a primei reprize de prelungiri, am și irosit câteva ocazii. A fost ratarea uriașă din 2-3 metri a lui David (n.a. Popa), iar l-a următoare fază a fost penalty pentru ei. La loviturile de la 11 metri a câștigat echipa mai norocoasă”, a declarant Ionuț Popa.

„Penalty-ul Iașiului nu a prea fost penalty, iar la golul doi al lor Manea a fost dat la o parte de atacantul lor. Nu l-a lăsat să sară, eu am ripostat de pe margine, dar <> i-a adus pe cei de la Iași. Era 2-1 pentru noi și mai erau vreo 7-8 minute de joc” a adăugat Popa.


Foto: Viorel Muscă