Polițiștii arădeni îi caută pe hoții de cupru

Data publicare: Miercuri, 26 Septembrie, 2018 Total: 1705 accesari

Polițiștii arădeni îi caută pe hoții de cupru
Vineri 21 septembrie a.c. dintr-un depozit din Curtici a avut loc un jaf mai rar înâlnit. 
 
Polițiștii au fost sesizați că persoane necunoscute ar fi emis la data mai sus menționată, printr-o adresă de email fictivă, o solicitare de a se livra din depozitul unei societăți comerciale din Curtici, 414 tone bară de cupru, către o altă societate comercială.
 
 
Se pare că au fost efectuate 20 de transporturi de role bară de cupru către o altă destinație decât cea menționată în documente.
 
"În continuare activitățile de cercetare privesc identificarea tuturor persoanelor implicate în săvârșirea faptelor penale mai sus amintite și stabilirea împrejurărilor în care cei bănuiți au procedat la comiterea activității infracționale.
Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, polițiștii arădeni au reușit recuperarea integrală a prejudiciului cauzat persoanei vătămate, în valoare de 2.000.000 € (414 tone cupru), fiind identificate atât mijloacele auto utilizate pentru transportul rolelor, cât și destinația finală a acestora" a precizat Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad. 

Foto: știrileprotv.ro