Dispare un mare magazin în Arad!

Data publicare: Marti, 25 Septembrie, 2018 Total: 3080 accesari

Dispare un mare magazin în Arad!

Magazinele Praktiker vor fi desfiinţate, iar în locul lor vor apărea noi magazine. Vestea proastă este că trei dintre ele vor fi închise, au anunţat oficialii Kingfisher, citaţi de capital.ro

 

Brico Depôt România, parte a Kingfisher plc, companie internaţională de îmbunătăţire a locuinţei, continuă planul de integrare şi consolidare a activităţii operaţionale pe piaţa din România şi începe procesul de rebranding al portofoliului de magazine Praktiker în Brico Depôt.

Achiziţia Praktiker consolidează poziţia grupului Kingfisher pe piaţa locală de îmbunătăţire a locuinţei, devenind în prezent numărul doi în România, cu o reţea de38 de magazine şi cu oportunităţi de creştere pe piaţa locală.

Procesul de rebranding al reţelei Praktiker va fi implementat în mai multe etape şi continuă demersul grupului Kingfisher de a contribui la dezvoltarea pieţei de îmbunătăţire a locuinţei din România. 

 

Procesul de rebranding va fi finalizat până la începutul sezonului de primăvară, astfel încât în prima parte a anului 2019 Kingfisher va opera întreaga reţea din România sub brandul Brico Depôt.

 

Pe lângă procesul de rebranding, planul de optimizare a reţelei comerciale şi eficientizare a activităţii operaţionale include şi închiderea a trei magazine Praktiker respectiv Arad, Braşov şi Piteşti. 



Sursa: capital.ro