Trei doamne şi tăţi trei! Doi redistribuiţi şi un “no name” au făcut circ ieftin în faţa primăriei deşi aveau peste 6000 de semnături “puşcate”

Data publicare: Luni, 24 Septembrie, 2018 Total: 6799 accesari

Trei doamne şi tăţi trei! Doi redistribuiţi şi un “no name” au făcut circ ieftin în faţa primăriei deşi aveau peste 6000 de semnături “puşcate”

Vineri, sfârşit de săptămână, plictiseală mare, muncă parlamentară ioc, transpiraţii mari la USR Arad că nu şi-au atins pragul de semnături valide de 20.000 pe judeţ, şi încep calculele.

Cei doi parlamentari USR de Arad, pe hârtie spunem noi căci în realitatea inexistenţi, este vorba de Wiener Adrian şi Sergiu Vlad  şi un “mare specialist ” în tăte alea, de la administraţie publică şi până la legislaţie,  Florin Stana atăt ştiutorul partidului, au purces la disperarea lui prezidente traseimo el partido Botoş de Arad, în faţa primăriei să tragă o filmare cu spume la adresa edilului, cum că acesta, le-a sechestrat semnăturile care trebuiau ridicate conform înţelegerii telefonice cu doamna secretar al Primăriei Arad, câteva ore mai târziu decât ieşirea lor.

 

Înţelegeţi ce au făcut de fapt? Şi-au dat seama că e groasă şi că nu au semnăturile necesare valide, şi-au dat seama că au promis şi s-au lăudat luni de zile ce muşchi au ei, iar acum, pentru că a venit momentul adevărului, şi din 20.000 de semnături de fapt la tolba de la Bucureşti se vor depune în numele filialei ceva sub 15.000, au găsit un ţap ispăşitor, sechestratorul de semnături Falcă, care rău cum e el, nu vrea să le dea semnăturile lor, şi tot în răutatea lui, a dispus să nu fie validate semnaturile alea cu CNP fals, adresă incorectă, nume inexistente, morţii care au semnat căci nici în RAI nu vor penali în funcţii publice….

Vlad Botoş

 

Lăsând gluma la o parte, adevărul e că ăştia de la USR s-au lăudat cu o performanţă pe care nu au atins-o, iar  acum nu ştiu pe cine să dea vina. Ba mai mult, în autismul lor politic, ne explică într-o postare de luni dimineaţa pe reţeaua de socializare Facebook, că abia azi au luat dosarele cu semnături deşi circul de prost gust a fost făcut vineri dimineaţa, că cele 21.000 de semnături, adică şi cele  invalide se vor duce la parlament, şi că, mai multe primării din ţară le vrea răul şi că le anulează semnături pe bandă rulantă pentru că vezi doamne, să le pună beţe în roata deja spartă. Oamenii ăştia chiar ne cred idioţi…. dar fie cum spun ei.


 

Gluma pentru filiala arădeană însă se pare că se îngroaşă, pe surse aflăm că discuţii pe la sediul lor au fost, şi cică n-ar fi chiar ortodoxe, cum că aproximativ 6000 de semnături anulate e nasol, că dacă cineva din autoritaţi se sesizează se lasă cu dat cu semnatul, dacă nu şi mai mult, şi că s-au făcut de cacao pe la Bucureşti cam nasol pentru că El Traseisto Presidente  s-a bătut cu cărămidoiul în pieptan că el rupe barielele şi aduce la semnături de n-au văzut de ălea, şi acum nici faza cu sechestratorul Falcă nu mai ţine şi nu prea mai are pe cine da vina pentru nereuşita atingerii targetului de semnături.

 

Nasol este că USR Arad, prin circul ieftin care l-a făcut, a adus o umbra peste un demers absolut lăudabil, pe care l-au preluat de la ceva ONG-uri, ei nefiind iniţiatorii acestui demers aşa cum au perceput unii, şi din pacate, la fel ca şi în alte cazuri pline de intenţii bune, au apărut chestiuni urâte, cu acuze, circ ieftin în spaţiul public, şi alte poveşti cu miros de pestă porcină.

De urmărit acum este dacă după ce au ieşit la iveală cestiunile legate de  bubele cu semnăturile la nivel de mii, se lasă şi cu drumuri pe la secţie şi cu dat cu subsemnatul….

 



T.B.