FCC ICIM Arad se impune în meciul de prezentare

Data publicare: Luni, 24 Septembrie, 2018 Total: 3346 accesari

FCC ICIM Arad se impune în meciul de prezentare

FCC ICIM Arad si-a prezentat sâmbătă lotul în fața propriilor spectatori. Galben-albastrele au obținut prima victorie din această perioadă de pregătire, scor 65-56 cu ZKA Novi Sad. Leeza Burdgess a fost principala marcatoare.

 

Arădencele au evoluat fără Alexus Harrison și Teodora Neagu (accidentate), respectiv Marta Fodor (probleme familiale).

 

ICIM și formația din Novi Sad și-au împărțit cele patru sferturi, la capătul unui joc echilibrat până la jumătatea sfertului 4.

 

Oaspetele întâlnirii au început mai bine partida amicală, asta și pe fondul unei inexactități la finalizare în dreptul arădencelor. Cu bosniaca Miljana Dzombeta în prim-plan, trupa pregătită de Miljan Medved a preluat pentru prima dată conducerea pe tabela de scor în minutul 16 al confruntării, la scorul de 27-26. Au urmat încă opt puncte înscrise de gazde, în timp ce sârboaicele au izbutit doar două, ca finalul primei reprize să le găsească pe arădence în avantaj, scor 36-29.

 

Repriza secundă a continuat în nota echilibrului, până spre finalul jocului când galben-albastrele au făcut diferența pe tabela de marcaj, fiind și cea decisivă. Din păcate, la mijlocul sfertului 3, Dzombeta a ieșit accidentată și nu a mai putut continua jocul până la final după un contact mai tare cu o adversară. S-a terminat 65-56 pentru FCC ICIM Arad, pe sferturi: 15-18, 21-11, 8-10 și 21-17.

 

La FCC ICIM au evoluat:

 

Burdgess 28 de puncte și 19 recuperări, Dzombeta 12 puncte, Hadzovic 11 puncte și 8 recuperări, Ardelean 9 puncte și 6 recuperări, Mercea 4 puncte și Bartok 1 punct. Au mai evoluat Peter și Ciotir.

 

Pentru FCC ICIM Arad urmează dubla din primul tur al Cupei României, cu Olimpia Brașov. Primul meci este programat pentru miercuri, 26 septembrie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din orașul nostru.



Sursa: baschetarad.ro