Rezultate excelente pentru doi arădeni la competiţii de forţă şi bodybuilding

Data publicare: Duminica, 23 Septembrie, 2018 Total: 8821 accesari

Rezultate excelente pentru doi arădeni la competiţii de forţă şi bodybuilding

Doi arădeni au reprezentat în aceste zile Aradul la competiţii de forţă şi bodybuilding. Este vorba de Edmond Misaraş, cunoscut arădenilor şi ca Eddy Conan, dar şi un nou antrenor XOX Gym,  Fransisc Andrasoni, ultimul câştigând masters-ul la concursul Semtex Grand Prix Ediţia a II-a din 15-16 septembrie 2018, de la Suceava, Concurs Naţional de Culturism şi Fitness unde au avut drept de participare doar persoanele de cetățenie Română şi ocupând locul 2 la concursul Seniori Plus 95 kg la aceeaşi competiţie.

 

Trofeul şi Cupa Hercules, Băile Herculane ediţia a 2 a 2018, l-a avut ca concurent pe Eddy, cel care a adus la Arad, atât Cupa Hercules, cât şi medalie de aur. “Ţin să mulţumesc d-lui Constantin Bîşcă pentru tot sprijinul şi "mustrările" care mi le dă mereu spunându-mi "Eddy poţi mai mult de atât " şi doar prin aceste vorbe mă motivează mereu. Mulţumesc tuturor prietenilor mei, care mereu sunt alături de mine, parinţilor mei, care mereu sunt în genunchi şi mă poartă în rugăciunile lor, surorilor mele dragi şi nu în ultimul rând lui Dumnezeu care m-a înzestrat cu această forţă .”, scrie Eddy Conan pe pagina sa de facebook.

 

„Sunt sportivi de o calitate extraordinară carora le multumesc că reprezintă cu mândrie produsele XOX Nutrition şi XOX Gym. Rezultatele extraordinare se datorează în special modului de viaţă a celor doi, care trateaza cu respect şi seriozitate acest sport. Invităm arădenii la mişcare, având la sala, o gamă diferită şi profesională de aparate, dar şi suplimente nutriţionale 100% naturale.” Ne spune Constantin Bîşcă, proprietar XOX Nutrition & XOX Gym.