Sportul Snagov câştigă meciul cu UTA la ultima fază, dintr-un penalty, şi urcă din nou pe primul loc

Data publicare: Duminica, 23 Septembrie, 2018 Total: 3989 accesari

Sportul Snagov câştigă meciul cu UTA la ultima fază, dintr-un penalty, şi urcă din nou pe primul loc

Dacă runda trecută a jucat acasă împotriva liderului Academica Clinceni şi a pierdut la limită (scor 0-1), cedând astfel după o serie de cinci meciuri consecutive fără înfrângere, UTA a întâlnit joi în etapă o altă echipă puternică a acestui sezon de Liga 2. Arădenii au mers la Ghermăneşti, un sat din comuna ilfoveană Snagov, acolo unde o a jucat de la ora 17:00, cu Sportul, a doua clasată. Etapa a 8-a a debutează de joi şi continuă sâmbătă şi duminică.



 

Formații:

Snagov: Iacob – Vlădoiu, Lică, Ilie, Stancu – Valentin Bărbulescu, Borțoneanu, Gîț – Buia, Dănălache, Hlistei. Rezerve: Marinescu, Vlad Bărbulescu, Oanea, Șerban, Ion, Tazouti

UTA: Bodea – Manea, El Hasni, Benga, Copaci – Oprea, Coulibaly – Costin, Enescu, Stahl – Rus. Rezerve: Creța, Vădrariu, Cubleșan, Pop, Matei, Petra, R. Iuga

Arbitri: Mihai Amorăriței (Câmpina – Prahova) – Iulian Radu (București), Florin Pucheanu (Ulmi – Dâmbovița) – Alin Gheorghe (Ploiești)

Observatori: Irina Mîrț (București), Mihai Basarab (Slobozia)

Snagovul a deschis astăzi scorul în minutul 61 prin Darius Buia, care a trimis un voleu spectaculos cu piciorul stâng, din interiorul careului de 16 metri. Fostul vârf al arădenilor nu s-a bucurat după reușită, din respect pentru fosta echipă.




Ciprian Rus a egalat 5 minute mai târziu, datorită unei ezitări în centrul defensivei adverse. UTA putea da lovitura la faza următoare, dar Alex Pop a ratat o lovitură de la 11 metri. 

Tot dintr-o lovitură de pedeapsă a fost stabilit și scorul final. Cristian Dănălache(36 de ani) a transformat impecabil la ultima acțiune a jocului.  







Foto: Facebook/Sportulsnagov