România lovită săptămâna viitoare de valul de frig ARTIC care va aduce minus 10 grade în anumite zone

Data publicare: Duminica, 23 Septembrie, 2018 Total: 1732 accesari

România lovită săptămâna viitoare de valul de frig ARTIC care va aduce minus 10 grade în anumite zone

Avertismente severe de la meteorologii europeni. Vremea se va răci brusc începând de duminică, un val de frig arctic va duce valorile termice în zona negativă peste câteva zile.

România va fi lovită de un val de frig arctic săptămâna viitoare, meteorologii Severe Weather Europe avertizând că temperaturile vor ajunge și până la minus 12 grade Celsius.

Specialiștii Severe Weather Europe au actualizat avertizarea privind valul de frig arctic care va afecta România și țările din Europa săptămâna viitoare, anunțând că temperaturile vor fi mult mai scăzute decât era preconizat inițial.

Potrivit specialiștilor de la Severe Weather Europe, în Europa, vremea se schimbă radical duminică, 3 septembrie, când frontul de aer rece asociat unui ciclon ce traversează Marea Nordului și Danemarca este împins peste Europa Centrală și spre peninsula Balcanică.

Potrivit hărții valabilă pentru duminică 23 septembrie, valul de frig arctic se apropie de România, însă în țară vor fi încă temperaturi normale pentru luna septembrie, potrivit realitatea.net.