Taci că-i bine! Şi la Târgu Jiu, nu mai puţin de jumătate din semnăturile celor de la USR au fost invalidate la Campania “fără penali” !

Data publicare: Sambata, 22 Septembrie, 2018 Total: 2325 accesari

Taci că-i bine! Şi la Târgu Jiu, nu mai puţin de jumătate din semnăturile celor de la USR au fost invalidate la Campania “fără penali”  !

Dacă la Arad, Primăria Arad a invalidat nu 6412 semnaturi celor de la USR Arad dintr-un total de 21.000 producând o isterie puţin tembelă spunem noi în condiţiile în care pe listele cu pricina s-au regăsit cazuri în care un nume se găsea trecut de 7 ori pe liste …. (dar la acest subiect vom reveni foarte curând) iată că se sparge buba, şi aflăm că la Târgu Jiu,  jumătate din semnăturile „Fără penali”, au fost invalidate de Primăria Târgu Jiu. Duşmanul de clasă îi urmăreşte pe cei de la USR, şi le anulează semnăturile strânse cu atâta sudoare, oare chiar degeaba?  

Primăria Târgu Jiu a invalidat aproape jumătate din semnăturile strânse de Uniunea Salvaţi România (USR) în cadrul campaniei „Fără penali în funcţii publice”. Reprezentanţii USR Gorj admit că s-au mai strecurat „şi greşeli”, dar cred că în acest caz este vorba despre „un abuz” şi iau în calcul acţionarea primăriei în instanţă.

La Primăria Târgu Jiu au fost depuse spre validare un număr de 2.311 semnături strânse în cadrul campaniei „Fără penali în funcţii publice”. Doar 1.250 de semnături au fost validate de municipalitate. „Listele au fost verificate de Serviciul de Evidenţă a Populaţiei. Au fost validate aproximativ jumătate din numărul de semnături. Unele nu erau complete, altele erau fără anumite date care trebuiau consemnate acolo. S-a luat fiecare persoană şi s-a verificat. Acţiunea s-a finalizat. Un exemplar a rămas la noi, un exemplar a fost înaintat celor care ni le-au adresat”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Surse neoficiale spun că au fost depuse şi semnături ale unor persoane decedate.

Sursa: pandurul.ro