Când este recomandat să oferi buchete de trandafiri galbeni?

Data publicare: Miercuri, 19 Septembrie, 2018 Total: 4729 accesari

Când este recomandat să oferi buchete de trandafiri galbeni?

Conform unor credinte populare, galbenul reprezinta gelozie sau invidie. In realitate, insa, aceste teorii sunt total nefondate. In definitiv, atunci cand te gandesti la culoarea galben, care este primul lucru care iti vine in minte? Exact: razele soarelui! Prin urmare, contrar tuturor miturilor negative despre aceasta culoare, galbenul transmite in primul rand sentimente de caldura si prietenie. Aceasta culoare este cea mai calda, cea mai expansiva si insufletita dintre toate, alaturi de portocaliu.

 

Celebrul pictor rus Vasili Kandinski descria galbenul ca fiind „o asemenea nazuinta spre lumina incat nu poate sa existe galben foarte inchis”. „Putem spune deci ca intre alb si galben este o afinitate profunda, fizica”, in cuvintele artistului. Si pentru ca florile au si ele propriul limbaj, iar nuanta acestora este foarte importanta si se alege in functie de ocazie, afla in continuare cand este recomandat sa oferi buchete de trandafiri galbeni si ce mesaj vei transmite cu adevarat prin intermediul gestului tau!

 

Ofera buchete de trandafiri galbeni atunci cand vrei sa ridici moralul cuiva

In cazul in care vrei pur si simplu sa faci un gest frumos si neasteptat, poti oferi buchete de trandafiri galbeni unei persoane care are o problema personala si nu se afla intr-o stare de spirit foarte buna. Atunci cand o persoana apropiata sufera din cauza unei astfel de situatii, trandafirii galbeni ii pot ridica moralul prin stimularea pozitiva a creierului. Galbenul stimuleaza creativitatea si, prin urmare, un cadou floral in aceasta nuanta poate alunga grijile si poate face cuiva ziua mai buna.



 

Buchetele de trandafiri galbeni sunt ideale pentru a-ti manifesta prietenia fata de cineva

Se apropie ziua de nastere sau onomastica unei prietene foarte bune ori a unei colege si nu stii ce cadou sa-i oferi? Nimic mai simplu: trandafirii galbeni sunt ideali pentru situatiile in care vrei sa-ti manifesti prietenia sau colegialitatea fata de o persoana la care tii sau pe care pur si simplu o admiri si o respecti.

 

Buchetele de trandafiri galbeni sunt asociate cu recunostinta

Daca vrei sa-i multumesti unei persoane pentru un favor, trandafirii galbeni iti vin din nou in ajutor, transformandu-se intr-un veritabil cadou oferit in semn de recunostinta.

 

Ureaza insanatosire grabnica oferind buchete de trandafiri galbeni

In situatia in care o persoana se afla in spital sau sufera de o anumita afectiune ori boala, poti oferi trandafiri in aceasta nuanta pentru a-i transmite gandurile tale de bine. In acest caz, trandafirii galbeni pot fi oferiti cu succes inclusiv persoanelor de sex masculin.

 

Ofera buchete de trandafiri galbeni drept cadou de casa noua

Nu in ultimul rand, aceste minunate flori pot fi oferite atunci cand mergi intr-o vizita la cineva acasa sau, cu atat mai mult, daca persoana respectiva s-a mutat de curand in acea locuinta.

 

Asadar, acum stii cand e cazul sa oferi buchete de trandafiri galbeni si, cu siguranta, si tu te intalnesti deseori cu cel putin una dintre situatiile enumerate mai sus. Pentru a face de fiecare data cadoul potrivit, apeleaza la o florarie online si comanda buchete de trandafiri galbeni simplu si rapid!