Centura României în posesia arădeanului Eduard Gafencu - Centura Colosseum Tournament la 81 kg

Data publicare: Miercuri, 19 Septembrie, 2018 Total: 8875 accesari

Centura României în posesia arădeanului Eduard Gafencu - Centura Colosseum Tournament la 81 kg

În 17 septembrie s-a disputat la Bucureşti, în sala Polivalentă, Gala piramidală „Colosseum Tournament”la kick-box.

 
Finala categoriei 81 de kilograme din cadrul Colosseum Tournament, de la Bucureşti, a avut un final plin de tensiune, cu un KO de nivel mondial. Lovit dur de Eduard Gafencu, Adelin Mihăilă (Elevul lui Leonardo Doroftei-Bucuresti) a rămas pe podea minute întregi K.O a fost inregistrat în repriza a treia.

   
Până la bătălia finală, Gafencu a mai făcut un meci excelent, în faţa lui Adrian Cibu(Cluj), de care a trecut tot prin KO, înca din prima repriza.

  
Sportivul arădean a devenit „Best Fighter of the Night”, după cele două victorii spectaculoase din Sala Polivalentă.

   
Eduard Gafencu are 25 de ani și de la vârsta de 10 ani s-a apucat de kickbox. Până acum a fost înscris pe la mai multe cluburi din Arad.  De un an este la Boxing Club Ruben Stoia unde a participat la sapte meciuri la kick-box toate câștigate. Tânărul practică și box și kickbox.Eduard Gafencu mai are si noua meciuri la box unde „a ras tot”.Campionul Eduard Gafencu se antreneaza de doua ori pe zi Impreuna cu antrenorul Ruben Stoia.

   
„Este un sportiv  foarte bun. Este serios și are calități de campion.A facut cele mai frumoase meciuri,a fost senzational.Am plecat cu cele mai slabe sanse dar am adus Centura la Arad,este o premiera pentru sportul aradean. Avem noroc cu sponsorii din Arad cărora le mulțumim: Dey Security Arad, Baza Desavoia Bendea și Maximus din mall,  Atletic Vesa și Man Protection”, declară antrenorul Ruben Stoia.

 

      
A consemnat Viorel Muscă