Război în PSD Arad! Căprar n-are loc la “tribuna oficială”!

Data publicare: Duminica, 16 Septembrie, 2018 Total: 4329 accesari

Război în PSD Arad! Căprar n-are loc la “tribuna oficială”!

Se pare că în PSD Arad, se ascut săbiile, se scot pumnalele pe faţă, lupta dintre Fifor şi Căprar nu mai e un secret pentru nimeni şi se duce pe faţă.

 

La manifestările de astăzi din piaţa Avram Iancu, se pare că domnul ministru Fifor l-a tăiat de pe listă pentru "tribuna oficială" pe Dorel Căprar, în schimb colegii deputaţi PSD Tripa şi Todor, au un loc asigurat în faţă.

 

Mihai Fifor în calitate de Ministru al Apărării, îşi arată muşchii până la capăt, pe lângă faptul că a pus avionele şi elicopterele militare să dea ture deasupra Aradului să arate cine-i şeful, pe surse am primit informaţia că s-ar fi ocupat personal de cine şi unde stă în tribună la propriul show.

 

De remarcat ar mai fi câteva aspecte interesante la dispunerea în tribuna oficială,  favorita personală (conform gurii lumii), sefa ISJ Arad, proaspăta urmărită de portărei pentru neplata unor datorii la o bancă, ocupă un loc de onoare.

 

Un alt aspect interesant este că, în opinia domnului ministru, în tribuna oficlă nu au loc decât parlamentari PSD, alţi parlamentari de altă culoare politică se pare că nu reprezintă oficialităţi în viziunea subalternului lui Viorica, cel puţin, asta se înţelege din aranjarea cu nume şi prenume în posesia căreia am intrat.


Cum va arăta tribuna oficială