Minciunile inpectorului şcolar Stoenescu şi ale deputaţilor PSD îi revoltă pe dascăli

Data publicare: Vineri, 14 Septembrie, 2018 Total: 5361 accesari

Minciunile inpectorului şcolar Stoenescu şi ale deputaţilor PSD îi revoltă pe dascăli

Inspectoratul Şcolar Arad, instituţie politizată până la refuz, a organizat o conferinţă de presă cu prezenţa inutilă a deputaţilor PSD Dorel Căprar şi Adrian Todor. Din dorinţa de a câştiga imagine publică, cei de la ISJ şi parlamentarii au anunţat că toate şcolile din Arad au avut manualele în prima zi de şcoală, ceea ce nu este adevărat şi a stârnit revolta dascălilor arădeni.

             
„În primul rând, parlamentarii PSD nu avea ce să caute la acea conferinţă de presă, se politizează de fapt şcoala arădeană. În al doilea rând, atât şefa ISJ cât şi deputaţii PSD au minţit: manualele nu au ajuns în prima zi în toate şcolile, mai mult nu au ajuns nici la data la care a avut loc conferinţa de presă. În loc să ia măsuri, cei trei au ales soluţia mai simplă: să spună o minciună. Dascălii arădeni revoltaţi ne-au contactat şi ne-au spus că nu au manuale. În sprijinul celor afirmate, au trimis dovezi de pe forumul destinat organizării şcolilor, din care reiese că manualele încă se distribuie.

             
Le recomandăm parlamentarilor PSD să nu mai politizeze şcoala, să se remarce prin ceea ce au de făcut pentru Arad. Dascălii arădeni nu mai acceptă să fie minţiţi şi nici folosirea şcolilor ca pretext pentru minciuni politicianiste”, a declarat Ionel Bulbuc, consilier local PNL.