Accident pe strada Eugen Popa, doi motociclişti au ajuns la spital

Data publicare: Luni, 10 Septembrie, 2018 Total: 3497 accesari

Accident pe strada Eugen Popa, doi motociclişti au ajuns la spital

Luni, în jurul orei 17:15, pe strada Eugen Popa a avut loc un accident în care au fost implicate două motociclete şi un autoturism.

 

Accidentul a fost unul bizar. Un tânăr care se deplasa pe motocicletă pe strada Eugen Popa, spre cartierul Subcetate, a vrut să vireze şi să intre în parcarea centrului sportiv Activ, însă, se pare că roata din faţă a pierdut aderenţa şi s-a răsturnat. În momentele următoare, o şoferiţă văzând tânărul aflat pe şosea, s-a oprit să vadă dacă acesta are nevoie de îngrijiri medicale, timp în care un al doilea motociclist, depăşind maşina staţionată, însă necalculând probabil bine distanţele, a trecut prea aproape de autoturismul staţionat pe dreapta, a agăţat bara din faţă a acestuia, şi căzătura a fost inevitabilă.

 

Din toată povestea, cel mai “şifonat” a ieşit al doilea motociclist, care s-a ales cu un braț fracturat. Se pare că cel de-al doilea a scăpat doar cu leziuni uşoare.

 

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliţiei Rutiere şi unul al Ambulanţei, ambii motociclişti fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad.

Din informaţiile pe care le deţinem, niciunul din cei implicați în incidental rutier nu consumase băuturi alcoolice.