Iustin Cionca :”Pesediștii iau porcii din gospodării, cum au făcut-o comuniștii!”

Data publicare: Vineri, 07 Septembrie, 2018 Total: 1211 accesari

Iustin Cionca :”Pesediștii iau porcii din gospodării, cum au făcut-o comuniștii!”

Iustin Cionca, prim-vicepreședintele PNL Arad, susține că incompetența miniștrilor PSD a condus la răspândirea pestei porcine în România. În câteva mii dintre cele mai sărace gospodării din țară, unde oamenii și-au permis cu greu să crească un porc, animalele au fost confiscate și măcelărite. Asta înseamnă că PSD provoacă nu numai supărare acestor oameni necăjiți, ci îi condamnă la foame, mai ales că nici regimul despăgubirilor nu a fost clarificat. Guvernul umple de bani clientela politică PSD, gen Teldrum, în loc să le fie de folos românilor care suferă.

 

„Pesediștii au ajuns să ia porcii, crescuți cu greu, din gospodăriile oamenilor necăjiți, așa cum comuniștii au mai făcut-o și cu alte ocazii, în istorie. Chipurile, acum, din cauza pestei porcine. Incompetenții de la guvernare au fost incapabili să prevină extinderea pestei, pentru că își folosesc toată energia să își salveze șefii de pușcărie. Ceea ce face astăzi PSD este un atac împotriva celor mai săraci români și a economiei naționale. Dar nimic nu contează pentru ei, doar Dragnea să scape cumva de închisoare și firmele lor să prospere!” – susține Iustin Cionca.

 

Prim-vicepreședintele PNL Arad spune că informațiile potrivit cărora o firmă de familie a conducerii PSD a primit într-un mod dubios și netransparent contractul de zeci de milioane de euro pentru dezinfecția în focarele de infecție, trebuie verificată de procurori. „Este incredibil că oamenii aceștia nu au niciun fel de scrupule să se îmbogățească pe seama celei mai mari suferințe a românilor”, a declarat Iustin Cionca.