A început ridicarea maşinilor abandonate şi fără stăpân din Arad!

Data publicare: Vineri, 07 Septembrie, 2018 Total: 3127 accesari

A început ridicarea maşinilor abandonate şi  fără stăpân din Arad!

Primăria Municipiului Arad a luat măsuri în privinţa maşinilor abandonate şi fără stăpân de pe domeniul public/privat al statului sau al Municipiului Arad. Primele autovehicule au fost ridicate în cursul după-amiezii de vineri, 7 septembrie 2018.  

Este vorba despre un autoturism marca Citroen de culoare gri, care a fost ridicat de pe strada Zsigmond Moricz, iar cel de-al doilea vehicul, o Dacia 1300, galbenă, fusese abandonat de stăpân pe strada Petru Rareş din municipiu. Autovehiculele au fost transportate la Depozitul Primăriei Municipiului Arad de pe strada Dosoftei F.N., de unde pot fi recuperate ulterior numai de către proprietarii de drept.

Campania de evacuare a maşinilor abandonate şi fără stăpân va continua şi zilele următoare. Urmărim eliberarea locurilor de parcare din oraş ocupate de maşinile care, pe lângă aspectul inestetic pe care îl prezintă, constituie adevărate pericole pentru copii ca urmare a degradării lor. Să nu mai spunem că unele dintre ele au devenit adevărate focare de infecţie. Facem un apel către toţi cei aflaţi în această situaţie, să îşi ridice maşinile de pe domeniul public. a declarat directorul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad, Florian Barna. 

În cazul în care nu sunt revendicate de proprietarii de drept, aceste autoturisme vor fi valorificate conform legii.