Arad MTB Trophy s-a desfășurat pe dealurile de la Șiria în acest weekend

Data publicare: Luni, 03 Septembrie, 2018 Total: 2978 accesari

Arad MTB Trophy s-a desfășurat pe dealurile de la Șiria în acest weekend

Prima editie Arad MTB Trophy a fost un succes, am avut 262 de concurenti inscrisi, si am reusit sa ducem acest concurs la standarde inalte aici in Arad .Ca si concurenti si pasionati de sport la randul nostru am dorit sa organizam un concurs care sa multumeasca pe toata lumea, sa apreciem pe cei care muncesc sa ajunga pe podium asa cum se cuvine si sa le oferim trasee cat mai frumoase si interesante intr-o zona care merita promovata. Din pacate eu existat si mici probleme tehnice si abandonuri si cu aceasta ocazie dorim sa avertizam concurentii ca data viitoare sa se informeze mult mai bine despre traseu , sa citeasca regulamentul, sa se antreneze specific pentru genul de traseu care doreste sa il parcurga sau sa aleaga un traseu mai usor.

 

Traseul de maraton, cel de 70km cu 1800m diferenta de nivel a fost pentru cei mai experimentati, cel de Race 40km cu 1200m diferenta de nivel ,un traseu subestimat de unii concurenti, a fost un traseu greut , destinat ciclistilor care se antreneaza pe trasee tehnice si cu diferenta de nivel,  si sunt mai bine pregatiti, iar traseul Hobby de 20km cu 400m diferenta de nivel a fost pentru pasionatii incepatori.

 

 

La proba de Maraton s-au impus cei de la Elite primul fiind Crista Daniel cu un timp de 3h 24min si 20s, pe locul 2 Blazso Marton si locul 3 a fost ocupat de Mura Istvan.

 

 

La categorie de varsta :

 

19-29 ani 

1. Schmidt Roland

 2.Mititelul Andrei

 3.Paraschivu Sergiu

30-39 ani 

1.Nagy Tiberiu

2.Barna Gabor

3.Juhasz Gergely

40+ ani

  1. Veres Ioan
  2. Mraz Janos

3 Csuvar Attila

 

Traseul Race 

Feminin 14+ani 

1 Bako Anamaria

2 Popity Alexandra

3 Nemeti Melinda

 

Masculin 19-29 ani

1 Muntean Paul

2 Iuhasz David

3 Szekely Aron

 

Masculin 30-39 ani

1 Gergo Kovacs 

2 Tapaszto Zolt

3 Buriac Radu

 

Masculin 40+ani

1 Erdo Lazlo

2 Balia Tiziano

3 Rusinaru Titel

 

Traseul Hobby 

Open feminin 

1 Adriana Klein

2 Catana Andreea

3 Iosim Mihaela

 

Open masculin

1 Fit Raul

2 Balici Claudiu

3 Verboczy Norbert

 

Toti concurentii care au terminat cursa au primit medlie de participare iar cei de pe podium au avut premii consistente in bani si vouchere .Asteptam feedback-urile concurentiilor si promitem ca data viitoare sa fie si mai bine. Multumim voluntarilor si participantiilor ,sponsorilor si partenerilor, fara de care nu era posibil acest eveniment.



Foto: Radu Bulzan