Lanț de accidente pe drumul Arad-Deva. Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața, iar un alt șofer beat a fost la un pas de tragedie

Data publicare: Vineri, 24 August, 2018 Total: 1555 accesari

Lanț de accidente pe drumul Arad-Deva. Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața, iar un alt șofer beat a fost la un pas de tragedie Vineri dimineață pe DN 7 în apropiere de Deva a avut loc un accident rutier, în care un Tir a ieșit în decor, după ce șoferul său a evitat o tragedie, după ce joi seara a avut loc un alt accident mortal în localitatea Cristur din județul Hunedoara. 

Vineri dimineață pe DN 7 în zona localității Leșnic,din județul Hunedoara, șoferul unui TIR a evitat o tragedie, ieșind cu autocamionul în decor. Acesta a evitat în ultima clipă impactul cu un autoturism al cărui șofer era beat. 

ACCIDENT RUTIER-Leșnic- Tir ieșit în decor vineri dimineața

Un alt accident, de această dată mortal, a avut loc joi seara, pe DJ 687 pe raza localității Cristur din județul Hunedoara. Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața, după ce a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de un alt autoturism în care se aflau doi soți. În urma impactului deosebit de violent, autoturismul tânărului, cu numere de Hunedoara a fost proiectat în curtea unei gospodării.

Tânărul decedat avea 22 de ani și era din Simeria, iar în momentul impactului era singur în mașină. Cei doi soți  de 43, respectiv 41 de ani au fost transportați la spital. 

ACCIDENT mortal - Cristur
 


 


 


 
Țipetele de durere ale tatălui șoferului decedat care a sosit imediat  în locul  tragediei au fost cumplite, iar accidentul mortal a devenit imaginea reală și în același timp cruntă a șoferilor care își pierd viața pe drumurile din România. 

Foto: hunedoaralibera.ro