Românul declarat mort este în VIAȚĂ. Tânărul din Gorj se află în comă profundă de gradul IV într-un spital din Genova

Data publicare: Miercuri, 15 August, 2018 Total: 3711 accesari

Românul declarat mort este în VIAȚĂ. Tânărul din Gorj se află în comă profundă de gradul IV într-un spital din Genova În tragedia din Italia, printre morți se numără și 2 români. El este unul dintre cei doi români care și-a pierdut viața marți după masa.


UPDATE : Autoritățile italiene au constatat că tânărul de 35 de ani din Gorj este în viață. Eroarea a fost sesizată miercuri, odată cu sosirea familiei care a constatat că trupul neînsuflețit prezentat de autoritățile italiene pentru identificare, nu este al  cetățanului român în cauză. Tânărul de 35 de ani din Gorj este internat într-un spital din Genova și se află în comă profundă de gradul IV. 

Ce-a dea doua victimă ar fi potrivit presei din Chișinău, Anatolie Mălai de 44 de ani cu dublă cetățenie română și moldovenească. Și el era șofer pe Tir, iar acasă îl așteptau trei copii mici .

TITLU INIȚIAL : El este unul dintre cei 2 români morți în tragedia din Italia. 

Tânărul de 35 de ani se numea Marian Roșca și lucra ca șofer pe Tir în Franța. Ceasul rău a făcut ca în momentul prăbușirii viaductului să se afle chiar acolo, în acele momente. Marian era oltean, din Gorj și se mutase de cățiva ani în Franța, pentru un trai mai bun. Din păcate, în loc să să-și sărbătorească astăzi ziua de nume, el astăzi este plâns de familie și prieteni.

Destinul a vrut ca acest tânăr să plece într-o lume mai bună, printre îngeri. Românul nu era căsătorit, însă, pentru familia lui durerea este și mai mare, deoarece urma să se căsătorească anul acesta. 

În tragedia din Italia și-au pierdut viața 38 de oameni, printre care se numără și 3 copii. 

Sursa foto: mediafax