Tenis de Câmp – Trofeul Ilie Năstase 2018 Arad

Data publicare: Sambata, 11 August, 2018 Total: 4511 accesari

Tenis de Câmp – Trofeul Ilie Năstase 2018 Arad

ITF Arad a mai ajuns în palmaresul a două tenismene de viitor din România, Cristina Ene (22 de ani) şi Ioana Roşca (21 de ani) câştigând proba de dublu, sub privirile celebrului Ilie Năstase. Principalele favorite ale turneului ce poartă numele primului număr ATP din istorie au avut nevoie de 69 de minute, pentru o victorie cu scorul de 6-3, 6-4 în faţa unei alte perechi tricolore, Ioana Gaşpar – Camelia Hristea (favorite 2).

   
Pentru Ene este al patrulea trofeu ITF la dublu, în timp ce Roşca se poate lăuda cu 13 titluri, singul în comun venind în 2015, în Antalya. Din cuplul finalist, Hristea a jucat a treia finală la Trofeul „Ilie Năstase”, după cele de la ediţiile din 2014 şi 2015. „Per total a fost un turneu bun, faptul că ne înțelegem bine și în afara terenului contează mult. Doamna Anela Freer este incredibilă, se ocupă foarte bine de noi, face tot posibilul ca acest turneu să se dispute în continuare și eu mă simt bine aici de fiecare dată când vin. Sper totuși să nu mă întorc anul viitor pentru că vreau să îmi cresc nivelul și să joc la turnee mai mari, dar dacă situația în clasament o va permite, mă întorc cu plăcere”, a spus, la final, Cristina Ene. Legendarul Ilie Năstase a fost prezent la festivitatea de premiere a turneului care îi poartă numele, a fost pus pe glume, a acordat zeci de autografe, promiţând că va onora şi festivitatea finalei de simplu, programată duminică, la baza Activ. „Sunt 14 ani de când acest turneu se dispută la Arad, sunt mulțumit de acest lucru și sper să reziste cât mai mult”, a spus „Nasty”.

     
Programul semifinalelor Sâmbătă, pe terenul central au loc semifinalele probei de simplu: - ora 11.30 A. Mitu vs. V. Karvouni (Grecia) - nu înainte de ora 13.30 N. Berberovic vs. A. Pirok (Ungaria)

 

A consemnat-foto Viorel Muscă