Accident MORTAL vineri spre sâmbătă dimineața în localitatea Gurba din județul Arad. Un tânăr de 34 de ani a murit pe loc

Data publicare: Sambata, 11 August, 2018 Total: 4874 accesari

Accident MORTAL vineri spre sâmbătă dimineața în localitatea Gurba din județul Arad. Un tânăr de 34 de ani a murit pe loc În noaptea de vineri spre sâmbătă a avut loc un alt accident mortal, în jurul orei 3:21, în localitatea Gurba (com Șicula) din județul Arad. Un tânăr în vârstă de 34 de ani și-a pierdut viața.

Potrivit purtătorului de cuvânt maiorul Pleșca George ISU Arad accidentul rutier a avut loc chiar la intrarea în localitatea Gurba comuna Șicula din județul Arad. 

Se pare că autoturismul un Fiat Punto Serus turnat părăsind partea carosabilă iar șoferul un tânăr de 34 de ani a murit pe loc. 

" a intervenit operativ din cadrul detașamentului de pompieri Ineu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare cu 5 subofițeri" a precizat maiorul Pleșca George purtător de cuvânt ISU Arad.

La fața locului sau deplasat și polițiștii care urmează să cerceteze împrejurările în care a avut loc accidentul rutier.

Tânărul de 34 de ani care din nefericire a murit este din Gurba. 

FOTO: ISU Arad