Primele IMAGINI din Piața Victoriei, unde astăzi va avea loc mitingul Diasporei

Data publicare: Vineri, 10 August, 2018 Total: 1516 accesari

Primele IMAGINI din Piața Victoriei, unde astăzi va avea loc mitingul Diasporei Primii protestatari au ajuns în Piața Victoriei încă de joi spre vineri noaptea. Mitingul despre va avea loc astăzi de la ora 17:00 în Piața Victoriei.

UPDATE: Jandarmii au găsit un pistol de jucărie la unul dintre protestatari. 

Unii protestatari au ajuns în București încă de azi noapte, dar cei mai mulți dintre ei se află încă pe drum. Mitingul Diasporei va fi unul foarte mare, iar jandarmii au spus că mulți români stabiliți în afara țării s-au întâlnit la Pitești unde au scandat cu vuvuzele și steagul României :" Dragnea nu uita România nu-i a ta" sau " Nu vrem să fim conduși de hoți". 

Zeci de români care locuiesc în străinătate s-au întâlnit pe Autostradă lângă Timișoara, ca să meargă împreună la București, iar ei, strigau din suflet, emoționant:" Uniți, salvăm toată România !". 

Zeci de tineri din Timișoara s-au oprit și ei la Sibiu unde au strigat :" PSD ciuma roșie, PSD ciuma roșie !" .

Mulți români plecați de mai bine de zeci de ani din România s-au întors zilele acestea în țara lor pentru a face dreptate :"... m-am întors să mă alătur și eu românilor. Din cauza problemelor care sunt, din cauza celor care ne conduc, din cauza lor am plecat din România" spune o femeie, vizibil afectată.

Alți doi tineri spun :" Ce se întâmplă acum în țară e de plâns! ", iar alții scandau :" Să vă fie frică poporul se ridică !". 


" 10 august este o zi importantă, pentru că noi, fiecare dintre noi o facem să fie importantă" este un mesaj cu multă încărcare emoțională, care circulă în mediul online și este izvorâtă din sufletul pur al unui român.

Șeful serviciului de Comunicare a Jandarmeriei Române a precizat :" ... Cu astfel de lucruri nu ne jucăm". 













Sursa text/foto: stirileprotv.ro, digi24.ro