TRAGEDIE în Timiș. Trei bărbați au murit după ce au căzut în fântână

Data publicare: Miercuri, 08 August, 2018 Total: 962 accesari

TRAGEDIE în Timiș. Trei bărbați au murit după ce au căzut în fântână Adevărată tragedie a avut loc marți seara Între familia din localitatea Jupani, județul Timiș. Trei bărbați au murit după ce au căzut într-o fântână.

Tragedia a avut loc marți seara când cei trei bărbați au vrut să curețe o fântână din curtea casei. Este vorba despre un tânăr de 25 de ani tatăl lui și un vecin care a venit să-i ajute. 

Se pare că primul care a coborât să curețe fântâna a fost băiatul de 25 de ani, dar i s-a făcut rău din cauza gazelor acumulate. În ajutorul lui a coborât în fântână tatăl băiatului care s-a prăbușit și el, iar vecinul le-a sărit în ajutor, însă din păcate nici el n-a mai avut scăpare.

Pompierii solicitați la locul incidentului s-au chinuit mai bine de două ore să extragă persoanele din fântână. Echipajul de la SMURD a depus toate eforturile pentru salvarea acestor vieți, însă din nefericire nu au mai putut face nimic pentru ei. Cei trei bărbați au stat prea mult inconștienți în fântâna pe care au vrut s-o curețe.

Vecinii sunt îngroziți de tragedia care a avut loc în localitatea lor, mai mult de atât, tânărul de 25 de ani și tatăl lui, lucrau în străinătate si au venit în concediu în România.


Sursa foto: renasterea.ro