Afaceristul Palcu, (un apropiat ALDE) îl amenință pe primarul comunei Hălmagiu!

Data publicare: Vineri, 03 August, 2018 Total: 4604 accesari

Afaceristul Palcu, (un apropiat ALDE) îl amenință pe primarul comunei Hălmagiu!

Într-un acces de furie și în urma unei saturații de înțeles, primarul comunei Hălmagiu, Adrian Țoca îl acuză pe Ovidiu Palcu, patronul companiei SC Inteco Holding SRL că distruge drumurile comunei. Pe contul său de Facebook, Adrian Țoca face următoarele precizări :

„Opriți-vă! Nu mai distrugeți! Magnatul Palcu, distrugând drumurile din Hălmagiu. În dorința arzătoare de a se mai îmbogăți un pic, domnul mai sus menționat distruge, fără pic de remușcare și rușine, drumurile din comuna Hălmagiu. Pentru ce accesăm aceste proiecte? Pentru ce asfaltăm drumurile? Din punctul nostru de vedere, pentru oameni. Ei consideră că pentru a se îmbogăți pe ei. Nu mai distrugeți ce avem noi! Lăsați-ne comuna în pace!”.


Palcu, un apropiat al deputatului ALDE  Pistru, care finanțează petrecerile și distracțiile de partid, a rispostat cu amenințări pe contul de socializare al primarului Țoca, încercând să îl intimideze, fiind, probabil convins, că are spatele asigurat de politic.


După ce că Guvernul PSD-ALDE nu este interesat de mentenanța și reabilitarea drumului DN76 care face legătura între Vârfurile și județul Hunedoara, unde nu s-a făcut nimic de șase ani, de când firma spaniolă care a câștigat licitația a renunțat la contract, acum afaceriștii protejați politic de această coaliție nu respectă regulamentul de circulație pe drumurile comunale și recurg la amenințări când li se atrage atenția.