Bianca Drăgușanu a fost dată afară de patronii de la Kanad D. AFLĂ adevăratul motiv

Data publicare: Vineri, 03 August, 2018 Total: 1904 accesari

Bianca Drăgușanu a fost dată afară de patronii de la Kanad D. AFLĂ adevăratul motiv În presă se zvonea în ultima perioadă că Bianca Drăgușanu a renunțat la emisiunea pe care o modera la postul de televiziune Kanal D. De fapt patronii sunt cei care au renunțat la ea. AFLĂ care motivul adevărat.

În luna mai, Victor Slav, soțul Biancăi angajat și el la Kanal D a anunțat conducerea că el și Bianca s-au despărțit. Departamentul de comunicare trebuia să gestioneze situația lor, mai ales că ambii erau vedete cunoscute la respectivul post de televiziune. De asemenea, conducerea i-a anunțat să-i anunțe din timp dacă sunt achimbări din viața lor. 

După trei zile, Bianca s-a afișat în public cu afaceristul Tristan Tate, într-un loc unde se știa clar că este plin de paparazzi. Trădare în fața postului Kanal D.


De această dată, blonda n-a mai fost iertată de conducerea Kanal D iar concluzia finală a fost că Bianca Drăgușanu a trădat postul unde lucrează. Astfel, cei din conducere au hotărât să întrerupă colaborarea cu ea.

Sursa text / foto : libertatea.ro