Grav accident rutier, produs miercuri după masă. Trei adulți și doi minori au fost grav răniți

Data publicare: Miercuri, 01 August, 2018 Total: 2057 accesari

Grav accident rutier, produs miercuri după masă. Trei adulți și doi minori au fost grav răniți Grav accident de circulație a avut loc miercuri după masă în urma căruia cinci persoane au fost rănite printre ei se află trei minori. 

Accidentul rutier s-a produs miercuri după masă, pe Drumul European E85 în localitatea Românești, iar cinci persoane au fost rănite și au fost transportate la spital. Printre răniți se află și trei minori.

Se pare că un șofer în vârstă de 36 de ani, din localitatea suceveană Bălcăuți se întorcea de la muncă din Italia, iar pe fondul oboselii a adormit la volan, chiar la doar câțiva kilometri distanță de casă. 

Bărbatul a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens unde acroșat lateral un alt autoturism, condus regulamentar de un tânăr de 31 de ani, după care a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se afla în spatele primului autoturism acroșat. 


În urma impactului deosebit de puternic una dintre mașini a fost răsturnată în afara părții carosabile.

În autoturismul condus de șoferul vinovat se aflau soția și copilul acestuia, iar în autoturismul răsturnat în afara părții carosabile se afla un șofer în vârstă de 51 de ani și nepotul acestuia în vârstă de 14 ani.

Unul dintre persoanele adulte grav rănite se afla în stare de inconștiență în momentul în care la fața locului au sosit medicii.
 




Sursa : știrileprotv.ro