Socializare si distracţie în aer liber, de Sfânta Cristina! Invitat special a fost sociologul italian, Luca Vincenti !

Data publicare: Luni, 30 Iulie, 2018 Total: 2226 accesari

Socializare si distracţie în aer liber, de Sfânta Cristina! Invitat special a fost sociologul italian, Luca Vincenti !

Mai multe asociatii si fundatii din Arad si-au dat mana pentru a le oferi aradenilor de toate varstele o alternativa de petrecere a timpului liber. Impreuna se bucura de orice moment fericit, iar aniversarea doamnelor si domnisoarelor care poarta numele de Cristina a fost prilejul de a petrecere a catorva ore impreuna, in aer liber, la pensiunea DorTin din cartierul Gradiste. Alaturi de organizatori au fost artistii Dana Dance, Daniel Toma, Anastasia Maria, Aron Micula, Craisorii Motilor si Vatra Aradeana. S-a cantat si s-a dansat, iar invitatul special al petrecerii a fost sociologul si scriitorul italian, Luca Vincenti. Acesta a demonstrat ca, pe langa veleitatile profesionale, detine si veritabile calitati muzicale.

,,Consider ca ANIMATIA SOCIALA este  CEA MAI  EFICIENTA  SI  PROFESIONALA   TERAPIE  DE  PETRECERE  A  TIMPULUI  LIBER, CU PRIETENII ! De la INIMA pentru INIMILE TOATE, organizam baluri, de  doua  ori  pe luna,  la  diferite  restaurante din orasul nostru, cu solisti muzicali si dansatori, amatori si  profesionisti, iar meniul este pentru toate gusturile. Impreuna, insufletim TOTUL, pentru ca ANIMATORUL SOCIAL si socio-educativ este cel ce foloseste activitatile de tip social, cultural, fizic si sportiv, organizate în diferite contexte, în cadru formal sau nonformal, pentru dezvoltarea capacitatilor de implicare și participare activa a oamenilor de toate varstele, la viața publica, integrarea sociala si culturala, socializarea. Cei care doresc sa ni se alature, ne pot suna la telefonul 0758 96 82 46 !,, precizeaza dr. Camelia-Angela Jurcut, specialist Terapii Sociale, Culturale si Religioase, initiatorul petrecerii in aer liber.

Organizatorii petrecerilor sunt asociatiile de asistenta sociala pastorala-spirituala, ( toate cultele - Centrul Maltez Arad  ). Toate activitatile sunt sprijinite, periodic, de catre antreprenori aradeni, societati, voluntari si institutii. Organizatori principali, voluntari ai petrecerii de Sfanta Cristina: Ioana-Cristina Tuhut si Maria Catalin Tuhut, antreprenori rurali Tisa Noua, colaboratori si sponsori : Fundatia Castelana, Vasile Arman, Preotesele Singure - judetul Arad, Filantropia si dr. Camelia-Angela Jurcut, specialist Terapii Sociale, Culturale si Religioase.