Amicalul UTA - Șoimii Lipova s-a înheiat: 2-1. Vezi reacția lui Ionuț Popa!

Data publicare: Duminica, 29 Iulie, 2018 Total: 2904 accesari

Amicalul UTA - Șoimii Lipova s-a înheiat: 2-1. Vezi reacția lui Ionuț Popa!

Cu o săptămână înaintea startului sezonului 2018-2019 din Liga II, linia e pe punctul să fie trasă la UTA. Echipa noastră a încheiat seria meciurilor de verificare stabilită la începutul verii cu o victorie. A fost 2-1 contra Șoimilor Lipova, în întâlnirea desfășurată pe arena din Sînnicolau mic în această dimineață.

Ionuț Popa a abordat confruntarea într-o formulă ce pare să se fi cristalizat de-a lungul perioadei de pregătire. Pe fondului unui joc bun, au venit și două goluri. Paul Cubleșan a deschis scorul în minutul 22, trimițând lângă bară, din 12 metri ușor stânga, o pasă bună a lui Mihai Petra. Zece minute mai târziu, Cristian Costin și Paul Copaci au creat golul de 2-0, primul a centrat pentru reluarea fără greșeală a celui de-a doilea și așa s-a intrat la vestiare. Mitanul secund a fost mai echilibrat, Lipova a redus diferența prin reușita lui Cipri Rus (68) și s-a încheiat 2-1.

UTA: Bodea (46 Orlic) – Costin, Manea (80 R. Iuga), Benga, Copaci (65 Suslak) – Enescu (55 Matei), Coulibaly (85 Dan) – Cubleșan (35 Oprea), Petra (65 Janos), Vădrariu (80 A. Iuga) – Pop (35 Popa, 70 Neg).

”Am întâlnit un adversar bun pentru această fază a pregătirii noastre, care ne-a pus probleme mari în repriza a doua, când am schimbat toată echipa și mulți jucători n-au convins. Îmi pare rău că n-am putut să disputăm pe sintetic (”Motorul”) acest joc, acolo am fi dorit, pentru că acolo vom fi în campionat. Cei responsabili din partea Primăriei s-au preocupat ca firma care a câștigat licitația și a făcut terenul să remedieze totul astfel încât să putem juca fotbal acolo, pentru că este satisfacția arădeanului ca UTA să joace în Arad, pe un  stadion care arată cochet și frumușel. Să sperăm că echipa se va acomoda pe suprafața sintentică și vom avea cât mai mulți spectatori la meciuri, acesta este interesul. Sunt preocupat după ce am văzut astăzi, pentru că sunt multe probleme. Echipa e nouă, cum am spus, în repriza a doua n-au convins decât vreo doi-trei jucători, în aceste condiții mai aștept să apară câțiva până se încheie perioada de transferuri”, a menționat antrenorul principal Ionuț Popa.




Sursa: UTA-ARAD