Cursuri de CONTABIL la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad

Data publicare: Vineri, 27 Iulie, 2018 Total: 1878 accesari

Cursuri de CONTABIL la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, prin Centrul de Formare Profesională, organizează în perioada 17 septembrie - 30 noiembrie 2018 cursul de CONTABIL – cod COR 331 302.

La finalizarea cursului se dobândesc cunoștințe privitoare la: planificarea activității contabile; dezvoltarea profesională; întocmirea/completarea documentelor primare; contarea operațiunilor patrimoniale; efectuarea de calcule specifice; completarea registrelor contabile; întocmirea balanței de verificare; evaluarea patrimonială; întocmirea bilanțului contabil, tansmiterea documentelor specifice, utilizarea PC-ului.

Vă reamintim faptul că în conformitate cu art.34 din OG.129/2000 republicată, cheltuielile pentru formarea profesională a salariaților se deduc, după caz, din impozitul pe profit, sau din impozitul pe venit.

 

În cadrul unei societăți comerciale este esențială existența unei contabilități performante, rolul acesteia fiind de a înregistra operațiile economice, de a întocmi documentele contabile de sinteză și de a interpreta rezultatele activității economice a societății”, declară domnul Gheorghe Seculici – Președinte CCIA Arad.

 

Absolvirea unui astfel de curs oferă reale oportunităţi de angajare pentru toţi cei care-l studiază.  Cursanții absolvenți pot opta fie pentru angajarea în marile companii, fie au posibilitatea de a lucra pe cont propriu.

Condiții de înscriere: studii medii (absolvent de liceu)   

Lector curs – prof. Stoiadin Gabriela

Actele necesare (în copie): BI/CI, diplomă de studii, certificat de naștere, certificat de căsătorie (dacă este cazul).

Discounturi:

- 10% membrii CCIA ARAD
- 10% pentru 2 persoane înscrise simultan de la aceeași firmă

Pentru înscrieri vă rugăm să ne contactaţi la telefon: 0730.188.299, email: carmen.crisan@ccia-arad.ro, persoană de contact: prof. Carmen Crișan – Manager CFP - CCIA Arad.