Hoț prins de polițiștii arădeni, la scurt timp de la comiterea faptei

Data publicare: Joi, 26 Iulie, 2018 Total: 2065 accesari

Hoț prins de polițiștii arădeni, la scurt timp de la comiterea faptei

Polițiștii arădeni au prins un hoț care a atacat o femeie din Arad. Acesta a stat în arest pentru 24 de ore.

Polițiștii arădeni ajutați de cetățeni, au depistat și identificat la scurt timp de la comiterea faptei, un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.Tânărul a fost depus în arestul I.P.J. Arad pentru 24 de ore urmând a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă

În noaptea de 25 spre 26 iulie, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112 că o femeie a fost atacată pe o stradă din municipiul Arad.

”În fapt, în jurul orei 22.00, persoana vătămată -o femeie de 45 de ani, din Arad-, în timp ce se deplasa pe jos pe strada Gorunului din municipiu, ar fi fost acostată de un tânăr care, prin smulgere, i-ar fi sustras un lanț din metal galben pe care aceasta îl purta la gât.Imediat după comiterea activității infracționale, tânărul ar fi încercat să-și asigure scăparea și totodată sustragerea de la răspundere penală, luând-o la fugă. La strigătul femeii, manifestând un puternic spirit civic, cetățenii aflați pe o stradă adiacentă locului în care s-a produs fapta, împreună cu polițiștii Biroului de Ordine Publică au pornit în urmărirea fugarului, reușindu-se prinderea și identificarea celui în cauză. Asupra tânărului tâlhar de doar 20 de ani, din Chișineu Criș, a fost găsită o bucată din lanțul smuls de la gâtul persoanei vărămate” se arată în comunicatul de presă al IPJ Arad.

”Pentru fapta comisă, tânărul a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată” a precizat ofițerul de presă, inspector principal Lorena Radu, IPJ Arad.