Medici veniți din SUA întind o mână de ajutor sărmanilor din Arad

Data publicare: Miercuri, 25 Iulie, 2018 Total: 2320 accesari

Medici veniți din SUA întind o mână de ajutor sărmanilor din Arad O echipă de medici din SUA, Oklahoma au venit în România, la Arad, pentru a întinde o mână de ajutor oamenilor sărmani, care nu ajung în cabinetele private, pentru consultații. 

Inițiativa medicilor veniți din SUA este bine primită în rândul persoanelor nevoiașe din Arad, care beneficiază de consultații gratuite și medicamente gratuite. Echipa de medici sosiți din SUA vor sta la Arad, pentru o săptămână.

Medicii au amplasat corturi speciale, în zonele cunoscute din Arad, iar toți cei care sunt consultați spun că sunt fericiți că beneficiază și ei de consultații și medicamente gratuite.

Familia Luca Daniel și Adina Luca ( Page) s-au implicat de fiecare dată, în ajutorarea familiilor nevoiașe din Arad, de asemenea, și de această dată, medicii din SUA au venit la inițiativa lor. 

Acești medici, veniți din Oklahoma, au fost prezenți la Arad și anul trecut și au oferit consultații și medicamente gratuite arădenilor fără venit financiar.

Foto: LUCA DANIEL