ȘOCANT. Doi tineri, unul de 18 ani, iar altul de 14 ani au murit în timp ce se filmau live pe Facebook

Data publicare: Vineri, 20 Iulie, 2018 Total: 1843 accesari

ȘOCANT. Doi tineri, unul de 18 ani, iar altul de 14 ani au murit în timp ce se filmau live pe Facebook

Un alt accident cumplit a avut loc în România, în urma căruia, doi tineri de 18 și 14 ani au murit, în timp ce se filmau live pe facebook. 

Tragedia a avut loc
joi seară, pe DN 2/E 85, în comuna Obrejița, zona Popasului Tîmboiești. 

Un adolescent de 14 ani, din Slobozia Bradului, și un tânăr de 18 ani, din Odobești, ambii pasageri, au murit, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident. rutier. Se pare că șoferul autoturismului, un tânăr de 19 ani filma live pe Facebook, în momentul tragediei. Șoferul și un pasager de 17 ani, ambii din Slobozia Bradului, au fost răniți.

Conform primelor informații, ar fi fost implicate două autovehicule. Pe filmarea postată pe youtube se vede că la câțiva metri de mașina în care se aflau tinerii, și care a ajuns în șanț, este oprită o mașină lovită în spate. Polițiștii au transmis că șoferul autoturismului ”a pierdut controlul volanului pe fondul carosabilului umed și a intrat într-un podeț”.

Au intervenit pompierii de la Rm Sărat cu o autospecială și descarcerarea, ambulanțe SMURD Vrancea și SAJ Vrancea.

Din nefericire, tot mai multe astfel de accidente au loc în ultima perioadă. Mulți șoferi, neatenți, conduc în timp ce fac live pe telefon. Aceste evenimente rutiere sunt un mare semnal de alarmă pentru polițiștii rutieri.

Pe video apare că în timp ce conducea, tânărul șofer regla și poziția telefonului cu care se făcea transmisiunea pe Facebook. La final, se aud strigătele tinerilor, notează monitoruldevrancea.ro. 


 


sursa video: youtube