PSD speriat de protestul Diasporei din 10 August! Firea NU dă aprobare pentru protestul românilor din DIASPORA!

Data publicare: Joi, 19 Iulie, 2018 Total: 2793 accesari

PSD speriat de protestul Diasporei din 10 August! Firea NU dă aprobare pentru protestul românilor din DIASPORA!

În răspunsul adresat Federaţiei Românilor de Pretutindeni se spune că "având în vedere procesul verbal al Comisie de avizare a cererilor pentru organizarea adunărilor publice din data de 25.06.2018, vă facem cunoscut că cererea dvs. nu poate fi soluţionată favorabil, astfel cum este enunţată în cerere s-ar încălca prevederile articolului 2 din legea 60/1991."

 

Acesta prevede că adunările publice trebuie să se desfăşoare în mod paşnic şi civilizat, cu protecţia participanţilor, fără să blocheze drumurile publice, cu excepţia celor autorizate şi nu pot fi continuate după ora 23.00. În replică, organizatorii manifestației din 10 august vor să afle poziția comisiei față de mitingul PSD organizat pe 9 iunie, în Piața Victoriei din Capitală. 

În solicitarea reprezentanţilor Disporei, intervalul orar pentru care se cerea acordul Primăriei Generale era 15:00-23:00.   

Documentul este semnat de viceprimarul Aurelian Bădulescu, cel care a atras atenţia de mai multe ori pentru modul jignitor şi chiar trivial în care li se adresează consilierilor din opoziţie.   

       

Românii din diaspora au început, încă de acum o lună, mobilizarea pentru un mare miting anti-PSD, programat pe 10 augut, spun cei de la realitatea.net