AUDI-ul care a băgat în boală Poliţia Română

Data publicare: Joi, 19 Iulie, 2018 Total: 14003 accesari

AUDI-ul care a băgat în boală Poliţia Română

Un Audi argintiu, înmatriculat în Suedia a unui roman din diaspora, cu un numărul de înmatriculare inedit, „M--E PSD” circulă pe şoselele din România. Derutaţi, şi probabil şi mânaţi de telefoanele primate, poliţiştii rutieri au oprit maşina de mai multe ori, însă au putut constata probabil cu stupoare că autovehiculul este înmatriculat legal în Suedia.

 


Ceea ce părea a fi o glumă, sau o răzvrătire politică a unui teribilist, a devenit o un eveniment viral pe reţelele de socializare: maşina cu numărul „M--E…PSD” este înmatriculată legal şi are inclusiv rovinieta plătită legal la PTF Nădlac, pe unde a şi intrat pe teritoriul României.


Suedia pemite înregistrarea de plăcuţe de înmatriculare personalizate, în schimbul unei taxe de aproximativ 640 de euro. Plăcuţa nu trebuie să aibă mai mult de şapte caractere şi are o valabilitate de zece ani, putând fi transferată pe o altă maşină.

 

Aşadar, omul este cu acte în regulă, şi probabil că va face în următoarea perioadă multe furori pe şosele din România în detrimental nervilor celor din PSD.








Sursa: stiripesurse.ro
Sursă Foto: Facebook