Sergiu Bîlcea : „PSD a votat împotriva amenajării unui parc în Arad!”

Data publicare: Marti, 17 Iulie, 2018 Total: 1431 accesari

Sergiu Bîlcea : „PSD a votat împotriva amenajării unui parc în Arad!”

Frustrarea şi interesele politice sunt mai importante pentru consilierii judeţeni ai PSD decât interesele arădenilor. La ultima şedinţă a Consiliului Judeţean, PSD a votat împotriva tuturor proiectelor propuse, fără nicio justificare.

„Unul dintre proiecte se referă la parcarea din faţa hotelului Continental şi la amenajarea parcului de acolo. La modul general, cei de la PSD vor parcuri şi parcări, când este să voteze, sunt împotrivă. Mai grav este că pesediştii nu au avut niciun motiv temeinic pentru votul lor, nu au avut nimic de corectat la proiectul de hotărâre. Este clar că vor să blocheze orice proiect al administraţiei locale, pentru a putea apoi să critice. Este o atitudine împotriva Aradului, care sunt convins că va fi taxată ca atare de arădeni. PSD Arad este copia fidelă a guvernării PSD de la Bucureşti, care acţionează pentru a proteja interese de grup, în loc să guverneze pentru România.

La Arad, PSD înţelege prin opoziţie să voteze împotriva oricărui proiect, la Bucureşti PSD în loc să guverneze are un discurs de opoziţie”, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Arad.