Pericol de explozie pe Autostrada Soarelui

Data publicare: Miercuri, 11 Iulie, 2018 Total: 1136 accesari

Pericol de explozie pe Autostrada Soarelui Miercuri după masă, pe Autostrada Soarelui o autocisternă încărcată cu combustibil lichid (kerosen) s-a răsturnat în afara părții carosabile. Există pericolul unei explozii ! 

Un eveniment rutier a pus pe jar zeci de șoferi care circulă pe Autostrada Soarelui, deoarece la kilometrul 79 pe sensul către Capitală, o autocisternă s-a răsturnat. Din rezervorul autovehiculului sunt scurgeri de carburant. 

 Traficul a fost deviat după cum urmează : 

- pentru cei care circulă dinpre LITORAL de la kilometru 105 localitatea Drajna pe DN3A până în localitatea Lehliu de unde se intră pe autostradă. 

- pentru cei care vin dinspre CAPITALĂ de la kilometrul 64 localitatea Lehliu pe DN3A până în localitatea Drajna de unde se reintră pe autostradă transmite Centrul Infotrafic. 

"Avem cinci echipaje la fața locului, gradul de periculozitate este scăzut, spre zero. S-au luat toate măsurile de siguranță necesară. Estimăm că în aproximativ trei ore va avea loc preluarea combustibilului de către alte două cisterne" a spus Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt al ISU Călărași, scrie antena3.ro . 


Din primele informații primite de la fața locului se pare că un cauciuc i-ar fi explodat șoferului care n-a mai putut să țină controlul autocisternei.
 
Sursa foto: antena3.ro