Se vorbeste despre posibilitatea unui cutremur puternic, care va lovi România. Ce orașe vor fi la pământ

Data publicare: Miercuri, 11 Iulie, 2018 Total: 1009 accesari

Se vorbeste despre posibilitatea unui cutremur puternic, care va lovi România. Ce orașe vor fi la pământ Luna iunie a debutat cu activitate seismică puternică în România, deoarece în Vrancea și în județul Buzău au avut loc zeci de cutremure. 

Acest lucru i-a pus pe gânduri pe mulți români, iar cel mai negru gând este : posibilitatea producerii unui seism major. 

În ultimul timp se vorbește tot mai des despre posibilitatea producerii unui seism puternic care va avea loc în România. Renumiți clarvăzători au vorbit despre când ar putea să aibă loc un cutremur major și anume, în orice moment al acestui an.

În cazul unui cutremur în țara noastră, despre care se pomenește că ar fi un seism de 7,5 grade pe scara Richter, vor fi sute de morți iar Bârladul și Chișinăul vor fi la pământ. 

Cel mai puternic cutremur din începutul acestui an s-a produs în 25 aprilie. Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 și s-a înregistrat în apropierea următoarelor orașe : Covasna (12 km) Întorsura Buzăului (25 km) Târgu Secuiesc (27 de km) Nehoiu (35 de km) și Sfântul Gheorghe (52 de kilometri).

Sursa : antena3.ro
foto: arhivă