GRAV accident rutier, în urma căruia 33 de persoane au fost rănite

Data publicare: Luni, 09 Iulie, 2018 Total: 2894 accesari

GRAV accident rutier, în urma căruia 33 de persoane au fost rănite Un grav accident rutier a avut loc luni dimineața, în jurul orei 7:00, pe A1. Un autobuz cu 33 de persoane s-a răsturnat în afara șoselei pe breteaua de coborâre spre aeroport.

Accidentul rutier a avut loc la ieşirea de pe Autostrada A1, către zona industrială a oraşului Sibiu. La faţa locului, s-au deplasat 8 ambulanțe și o autospecială de descarcerare. 32 de persoane din cele rănite au fost transporate la spital, conform realitateadesibiu.net.

Se pare că 33 de persoane au fost transportate la spital. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat că, din primele informaţii, o singură persoană este în stare gravă, restul fiind în afara oricărui pericol.

Conform Poliţiei Judeţene Sibiu, şoferul unui autobuz care făcea o cursă pentro o societate şi în care se aflau 33 de pasageri a pierdut controlul direcţiei, iar autovehiculul a intrat în glisiera de pe partea stângă a drumului şi s-a răsturnat în afara şoselei. 


 



sursa foto: realitateadesibiu.net. 
sursa video: youtube