Revoltă anti-PSD la Festivalul Neversea de la Mamaia: Mii de spectatori au strigat ”PSD, ciuma roșie!”

Data publicare: Luni, 09 Iulie, 2018 Total: 1812 accesari

Revoltă anti-PSD la Festivalul Neversea de la Mamaia: Mii de spectatori au strigat ”PSD, ciuma roșie!”

Scena pe care concerta Grasul XXL ”a picat”, iar artistul a rămas fără microfon după ce a spus ”M*e Guvernului României!”. Cântărețul a aprins lanterna telefonului și a părăsit scena în uralele a 3000 de tineri care scandau ”PSD, ciuma roșie!”. După aproximativ 40 de minute, artistul a revenit pe scenă și a transmis un mesaj ferm tinerilor: ”Nu trebuie să așteptăm un președinte să facă ceva, nu trebuie să așteptăm nici măcar un premier. Nu mă interesează politica. Dar știu că energia asta a voastră, energia asta de aici, a tinerilor, o să schimbe ceva în țara asta”.

 

”Sătui de bolșevici,
Nu votăm bunici!
Fără frici,
Dăm o tură printre inamici
Și ca să meargă brici
Tre’ să avem curaj (…)
Uite ce e, facem revoluție
Uite ce e, e ultima soluție!”

E bucata dintr-o melodie care a aruncat în aer o mică parte din publicul de la festivalul Neversea, desfășurat pe o plajă din Constanța. În 8 iulie, ultima zi a festivalului, pe o scenă secundară, a concertat artistul Grasul XXL. Publicul, aproximativ 3000 de tineri, s-a înflăcărat la auzul versurilor care îndemnau la schimbare. Spre sfârșitul melodiei, artistul a transmis un mesaj celor din Executiv: ”M*e Guvernului României!”. După acest moment, în mai puțin de 10 minute, scena pe care concerta artistul ”a picat”: luminile scenei au fost stinse, la fel și cele din public.

În acel moment, Grasul XXL a aprins lanterna telefonului și a întrebat: ”Cine mai e aici?”, moment în care tinerii din public au aprins lanternele telefoanelor și au început să strige la unison: ”PSD, ciuma roșie!”. După această secvență, artistului i-a fost tăiat microfonul și nu a mai putut comunica cu publicul. A părăsit scena în uralele tinerilor care îl chemau înapoi.






Sursa: g4media.ro