Accident violent pe strada Şaguna, una din maşini a spart zidul unei case!

Data publicare: Sambata, 07 Iulie, 2018 Total: 9572 accesari

Accident violent pe strada Şaguna, una din maşini a spart zidul unei case!

Arad: Sâmbătă în jurul orei 14:50, a avut loc un accident violent la intersecţia străzilor Andrei Şaguna cu Liviu Rebreanu.

 

În accident au fost implicate două autoturisme, un Audi şi un Volkswagen, ambele maşini suferind avarii însemnate.

 

Deşi intersecţia este una semaforizată, şi la ora producerii accidentului semafoarele funcţionau, se pare că unul din cei doi şoferi nu a respectat culoarea roşie a semaforului şi a intrat în intersecţie. Din spusele martorilor de la faţa locului, autoturismul VW, care se deplasa pe astrada Bella Bartokspre strada Rebreanu, ar fi intrat în intersecţie  pe culoarea roşie a semaforului, iar autoturismul Audi, care se deplasa se pare regulamentar pe Andrei şaguna spre Spitalul Judeţean, n-ar mai fi reuşit să evite accidental.

 

La faţa locului s-au deplasat echipe ale Poliţiei Rutiere şi un echipaj Smurd.

 

În urma coliziunii, autoturismul Audi a fost întors 180 de grade, iar VW-ul,  fiind lovit chiar în roata stânga faţă, zburat milimetric pe lângă un stâlp de semafor, însă a luat din plin un panou stradal de current şi s-a oprit în peretele unei case aflate pe colţul cu pricina, dărâmând o bucată din el.

 

În urma accidentului se pare că ambii şoferi au suferit leziuni relative uşoare, cel din autoturismul VW necesitând îngrijiri special pentru că sângera, dar se pare că leziunile sunt uşoare.

Poliţiştii au început cercetările şi măsurătorile la faţa locului urmând ca ulterior să stabilească circumstanţele accidentului.