Doi copii au fost răniți în urma unui GRAV accident rutier, între Arad și Deva

Data publicare: Vineri, 06 Iulie, 2018 Total: 1217 accesari

Doi copii au fost răniți în urma unui GRAV accident rutier, între Arad și Deva

Vineri dimineața a avut loc un grav accident de circulație, în urma căruia au fost mai mulți răniți, printre care și doi minori de 7, respectiv 17 ani.

Accidentul rutier a avut loc pe DN7, între Arad și Deva. Se pare că șoferul unui autoturism, care circula dinspre Deva, spre Arad,
între localităţile Leşnic şi Săcămaş a efectuat o depăşire neregulamentară, a intrat pe contrasens şi s-a tamponat frontal cu o altă maşină care circula regulamentar, din sens opus. Autoturismul care a intrat pe contrasens a luat foc, fiind necesară intervenţia pompierilor militari pentru stingerea incendiului.

În urma impactului deosebit de violent, cinci persoane, printre care și doi minori de 7, respectiv 17 ani au suferit mai multe traumatisme. 

„În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto care a produs evenimentul rutier şi a unui pasager din autoturismul condus de acesta, precum şi rănirea unei pasagere şi a doi minori din celălalt autoturism implicat în accident”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

La locul accidentului au intervenit trei maşini de prim ajutor, răniţii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva cu diverse traumatisme. La faţa locului, traficul rutier a fost blocat circa o oră şi jumătate, maşinile fiind dirijate de poliţişti pe o rută ocolitoare, scrie dcnews.ro . sursa foto: hunedoaralibera.ro