Cursuri de calificare pentru meseria de “INFRACTOR”

Data publicare: Vineri, 06 Iulie, 2018 Total: 3352 accesari

Cursuri de calificare pentru meseria de “INFRACTOR”

În urma modificărilor aduse Codului Penal, se zvoneşte deja că sunt iniţiative care ar dori îmbogăţirea Codului Caen al meseriilor din România cu cea de „infractor”.

 

În Nomenclatorul CAEN de meserii, ordonat alfabetic, noua ocupaţie s-ar găsi poziţionată între cea de infirmieră şi cea de inginer aeronave. În asentimentul acestei idei se aliază şi conducători de universităţi care, pe fondul scăderii drastice a numărului de studenţi din ultima perioadă, întrevăd oportunitatea, prin înfiinţarea unor secţii pentru specializarea în meseria de „infractor”, în cadrul facultăţilor de Drept, de a-şi revigora activitatea didactică.

 

Cei ce vor urma studiile la noua specializare şi, care se aude că nu vor fi puţini deloc, se vor ocupa de aprofundarea cunoştinţelor la materii ca „abuzul în serviciu”, „neglijenţa în serviciu”, „favorizarea infractorului” sau „traficul de influenţă”. Printre studenţii care vor studia noile discipline, se duce vorba că cei ce se vor înghesui la înscriere vor fi în primul rând politicienii, cărora li se vor alătura amantele şi amanţii, deoarece aceştia nu intră sub incidenţa abuzului în serviciu, nefiind rude de gradul întâi sau doi cu inculpaţii.

                
Marii diriguitori ai ţării, conduşi de „Condamnatul Suprem”, care nu vrea să plece ca prostul(unde oare, la noua facultate!?), se gândesc deja la  transformarea închisorilor, care se vor depopula în curând, în noi universităţi necesare preluării marelui val de doritori în a îmbrăţişa noua meserie  de „infractor”!

 

T.B.