Tu ştii cum să alegi butonii personalizaţi potriviţi?

Data publicare: Vineri, 06 Iulie, 2018 Total: 2247 accesari

Tu ştii cum să alegi butonii personalizaţi potriviţi?

Barbatii nu au o cutie de bijuterii la fel de bogata precum a femeilor, insa un lucru este cert: multi stiu ca ceasul si butonii nu ar trebui sa le lipseasca. Iar un barbat stilat va aprecia intotdeauna rafinamentul unor butoni deosebiti. Butonii sunt acele bijuterii mici pe care le punem la mansetele camasilor – rareori sunt vazuti, insa fac diferenta de fiecare fata. Din punct de vedere al utilizarii lor, acestia au rolul de a inchide manecile unei camasi cu manseta dubla frantuzeasca. Din punct de vedere estetic, butonii aduc un plus de personalitate si eleganta costumului barbatesc.

Din acest motiv, foarte multi barbati prefera sa isi achizitioneze butoni personalizati. Invata sa ii alegi ca un adevarat maestru si ofera tinutelor tale un aer cu totul si cu totul deosebit.

In primul rand, este esential sa ai in vedere ocazia cu care ii vei purta. Majoritatea persoanelor ii considera necesari doar la evenimentele sofisticate, insa ei sunt potriviti si la birou sau la o petrecere mai putin formala. Acestea fiind spuse, odata ce ai stabilit acest detaliu vei putea sa te decizi si asupra modelului. Spre exemplu, pentru ocaziile speciale sunt potrivite modelele subtile, cu detalii pretioase; in schimb, daca evenimentul iti permite, poti sa optezi pentru butoni personalizati ceva mai jucausi, cu anumite mesaje inscriptionate sau desene imprimate.

Desigur, de multe ori este recomandat sa iei in considerare si utilitatea butonilor, mai ales daca iti propui sa ii porti zilnic. Fa un inventar al camasilor din garderoba. Daca majoritatea hainelor tale sunt in culori pamantii si calde (rosu, galben, oranj), opteaza pentru butoni personalizati in nuante de maro sau visiniu. Daca majoritatea camasilor sunt verzi, albastre sau negre, ti se vor potrivi mai bine butonii argintii. Per ansamblu, cele mai usor de asortat variante sunt argintiu, alb, negru si albastru.

De asemenea, daca vei purta cravata sau papion, este important sa ai in vedere culoarea si textura acestora. De exemplu, daca vei purta o cravata dintr-un material satinat, iti recomandam sa alegi butoni luciosi. Daca materialul sau este mai gros, cel mai bine se potrivesc butonii metalici.

Nu in ultimul rand, secretul alegerii unor butoni personalizati stilati este simplitatea. Forma si culoarea iti pot descrie propria personalitate. In ceea ce priveste forma, iti recomandam sa optezi pentru butoni patrati sau rotunzi. Unul dintre cele mai cunoscute magazine online ce realizeaza butoni personalizati este FelicityStore.ro. Produsele Felicity sunt realizate de mana, din argint sau alte aliaje metalice menite sa treaca cu brio testul timpului.

Butonii sunt bijuterii care nu ar trebui sa lipseasca niciunui barbat. Eleganta este o stare de spirit, iar aceasta poate fi nutrita doar prin micile detalii carora le acordam intreaga noastra atentie.